perjantai 30. elokuuta 2013

Tämä tapahtui kaverini serkulle


Facebookin ja Twitterin myötä urbaanilegendat sinkoilevat entistä näppärämmin ja uskottavammin absoluuttisina tosikertomuksina ympäri nettiä, Enkeli-Elisan siipien suojeluksessa. Viikonlopun kunniaksi 10 urbaanilegendaa, jotka ovat kaikki käyneet hyvän kaverini serkulle. Hänelle aina sattuu ja tapahtuu.

1. Kaverin serkku oli perheineen mummo mukana ajamassa Ruotsissa. Mummo löytyi aamulla sydänkohtaukseen kuolleena sängystä. Serkun mies ajatteli, että ruumiista tulee rajalla hankaluuksia, paras olisi saada kuskattua se vaivihkaa kotimaahan ja haudata siellä. Mies osti maton ja mummo rullattiin sisään. Matto pantiin kattotelineelle kanootin viereen. Perhe pysähtyi huoltoasemalla kahvilla, kun he tulivat ulos, auto oli  kanootteineen ja mattoineen varastettu. Sinne meni mummo.

2. Kaverin serkun luokkakaveri oli alkanut käyttää huumeita ja kerran pöllyssä hän oli kuorinut itsensä, koska oli luullut olevansa appelsiini.

3. Kaverin serkun toinen luokkakaveri oli matkustellut Saksassa. Se päätyi jonkun komean kundin kämpille Kreuzbergissa, sekstaili sen kanssa, heräsi aamuyöllä vähän morkkiksessa ja häipyi. Suomessa luokkakaverille tuli alapäähän ikävää ihottumaa. Näytteissä paljastui, että luokkakaveri oli ollut sukupuolisessa kanssakäymisessä mätänevän ruumiin kanssa. Berliinin poliisi onnistui selvittämään, että kreuzbergilaisen kundin kylpyammeessa oli mätänevä naisen ruumis, jonka kanssa kundi oli ollut puuhissa ennen luokkakaveria. Luokkakaveri olisi päätynyt samaan ammeeseen ilman yöllistä heräämistään ja livistämistään.

4. Kaverin serkun mummolla oli tusinan verran kissoja, joita se hellitteli. Kerran mummo kompastui ollessaan viemässä kissoille ruokaa ja meni tajuttomaksi. Kissat maukuivat aikansa ja söivät sitten mummon.

5. Kaverin serkku oli Prismassa, Citymarketissa ja Ikeassa. Joka kerta sen lapsi hävisi yllättäen. Heti käynnistettiin etsinnät. Lapsi löytyi kaljuksi ajeltuna ja eri vaatteisiin puettuna viereiseltä parkkipaikalta hylätystä autosta, josta oli ajajan puoleinen etuovi auki.

6. Kaverin serkku on ortodoksi. Se oli ollut kirkossa kerran kastetilaisuudessa. Kun pappi oli nostanut ristittävän pojan liian ylös, niin sen pää oli osunut yläpuolisen kandelaaberin piikkiin ja kastettava poika oli kuollut.

7. Kaverin serkun mies oli innokas sukeltaja. Kerran se oli sukeltamassa Kreikassa, kun saarella syttyi paha pensaspalo. Sammutuslentokoneet yrittivät sammuttaa kannettavilla vesisäiliöillään paloa, ne kävivät aina kauhomassa säiliöihinsä lisää vettä merestä. Kaverin serkku huolestui, kun sen mies ei palannut sukeltamasta. Seuraavana päivänä mies löytyi kaksi kilometriä sisämaasta oliivipuun latvasta.

8. Kaverin serkku suri kuollutta sukeltajamiestään aikansa ja rakastui sitten palomieheen nimeltä Kari ja halusi uusiin naimisiin. Vihkiäisissä pappi kysyi seurakunnalta onko jollakin jotain avioliittoa vastaan. Kaaso sanoi, että on. Kaaso oli edellisenä yönä naiskennellut Karin kanssa. Ei tullut häitä.

9. Kaverin serkku oli kerran tyhjentämässä tiskikonetta. Ovikello oli yllättäen soinut. Se oli mennyt avaamaan. Ulkona oli Jehovan todistajia antamassa Vartiotornia. Serkku ei ollut huolinut, vaan sanonut ettei hän tarvi pelastusta. Kun serkku palasi keittiöön, yksi sen lapsista oli kompastunut avonaiseen tiskikoneen luukkuun ja kahvelilootassa törröttävä veitsi oli iskenyt läpi lapsen sydämen.

10. Kaverin serkku on töissä sairaalassa. Se kertoi, että suomalaisista metsistä löydetään joka vuosi eksyneitä ja nälkäännääntyneitä japanilaisia, jotka ovat olleet siellä etsimässä villejä Muumeja. Asiasta vaietaan, ettei Suomen maine matkailumaana kärsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti