maanantai 11. maaliskuuta 2013

En koskaan!


Hienoa löytää vanha käsinkirjoitettu vala niiltä päiviltä, kun olin seitsemäntoista. Huutomerkkeineen kaikkineen!

Kaikkinäkevä silmä on seurannut, kuinka olen onnistunut pitämään valani. (Päivitys 11.3.2013 suluissa.)

10 asiaa joita vannoin, etten koskaan tekisi:

1. En koskaan juo kahvia! (Keittiössä on khröm itse asiassa espressokone, eikä kahvinkeitin.)

2. En koskaan mene oopperaan! (Öh. Ja kaksi librettoakin tullut kirjoitettua. Mitä vanhat punkkollegat ajattelevat nyt?)

3. En koskaan mene Italiaan! (Matkustin 17-vuotiaana kuukauden Interraililla Euroopassa. Yhtenä iltana kuuden hengen hostelhuoneessa sisään astui nuorimies, joka levitti minuutissa kamansa puolen jalkapallokentän kokoiselle alueelle. Samalla hän otti käyttöönsä huoneen kaikki naulakot, hyllyt ja pöytätilan. Sen jälkeen hän pani päälle matkaradionsa ja alkoi laulaa kovaäänisesti & harjaantuneeseen punkkorvaani erityisen epävireisesti iskelmiä, ja lainaili siinä sivussa meiltä muilta shampoota, dödöä, puhtaat sukat, sandaalit, ruokaa, pyyhkeen, matkalukemiset ja rahaa. Yöllä hän salakuljetti jonkun tytön huoneeseen yläpetille, ja siinä sitten kuunneltiin muiskuttelua tuntikausia. Nuorimies oli ensimmäinen italialainen, jonka olen tavannut.Vannoin, etten koskaan mene maahan, jossa on 60 miljoonaa tuollaista lurjaketta. Nykyään matkustan Italiassa enemmän kuin missään muualla, mitä etelämpänä ja kaottisemmassa maisemassa, sen parempi.)

4. En koskaan rakastu! (Ups.)

5. En koskaan mene naimisiin! (Ups ups.)

6. En koskaan, koskaan lyö mahdollista, mutta epätodennäköistä tyttöystävääni! (Vasta sen jälkeen, kun aloimme harrastaa karatea yhdessä. Ja hän potkaisee takaisin kovemmin kuin hevonen.)

7. En koskaan juo liikaa! (Lasketaanko ne kerrat, jolloin en oikein muista?)

8. En koskaan käytä pukua tai solmiota! (Tänkin mä olen feilannut.)

9. En koskaan lue huonoa kirjaa, en koskaan katso huonoa filkkaa enkä erityisesti koskaan katso yhtään paskaa TV-ohjelmaa, eli en siis katso yhtään mitään idioottilaatikosta, muuten minut maa nielaiskoon! (Jalkojeni alla tärisee nyt, syvyys odottaa.)

10. En koskaan osta autoa! (Jes! Yksi kymmenestä oikein! Menikö testi läpi?)

1 kommentti:

  1. Hienot lupaukset! Ja onhan se positiivista, että yksi menee edes oikein.

    VastaaPoista